منوی کافی شاپ ها با انواع قهوه هایشان گیجتان کرده؟ اصلاً میدانید فرق همه ی مدل ه

سردر گمی در منوی قهوه های یک کافی شاپ را حتماً تجربه کرده اید.

در این مواقع یا هربار سراغ یکی از اسمهای نا آشنا رفته اید و حالا برای خودتان متخصص شده اید

یا همیشه همان همیشگی را سفارش می دهید.

حالا انواع قهوه را برای شما مرور کرده ایم تا این بار حرفه ای انتخاب کنید

کافه لاته ( کافه اوله )

 

کافه لاته یک قهوه ی ایتالیایی است که از ترکیب قهوه اسپرسو با شیر تهیه می شود. کافه لاته در لغت به معنی قهوه ( کافه ) و شیر ( لاته ) است.

برای تهیه ی کافه لاته ، قهوه ی اسپرسو را با شیر داغ یا جوشیده ترکیب می کنند و روی آن را با کف می پوشانند. کافه لاته در فنجان یا کاپ سرو نمی شود.

این قهوه در لیوان های بلند شیشه ای ( مانند تصویری که در بالا برایتان گذاشته ام ) سرو می شود،چون از طبقه ی پایین تا بالا چند رنگ مختلف است و جدا بودن این طبقات مهارت قهوه ساز را نشان می دهد.

 

تفاوت کافه لاته با کاپوچینو در نسبت قهوه به شیر آن است ؛ در کاپوچینو این نسبتها مساوی است اما در کافه لاته قهوه به نسبت یک به سه به شیر جوشیده اضافه می شود.

اگر در منویی کافه لاته نبود بلکه کافه اوله به چشم خورد تعجب نکنید! کافه اوله نام فرانسوی کافه لاته است.

 

 

اسپرسو

 

 

اسپرسو یک واژه ی ایتالیایی است به معنی سریع و خیلی کوتاه ؛ چون قهوه اسپرسو در کوتاهترین زمان شما را سر حال می آورد.این خاصیت اسپرسو به دلیل غلظت آن است. در سال 1822 میلادی ایتالیایی ها روش جدیدی را برای تهیه ی قهوه ابداع کردند.به این طریق که در فشار بالا و با آب 90 درجه از دانه ی قهوه ، عصاره ی آن را می گرفتند.

قهوه ایکه به این روش بدست می آمد به اسپرسو معروف شد و با محبوبیت آن دستگاههای اسپرسو ساز هم به خانه ها آمدند.اسپرسو در فنجان های بسیار کوچک و اغلب بعد از غذا سرو می شود.

 

در ایران فقط قهوه خورهای حرفه ای با طعم تلخ و غلیظ اسپرسو کنار می آیند. اگر در این گروه هستید می توانید دستگاه اسپرسو با قیمت مناسبی بخرید.تهیه ی قهوه ی مخصوص اسپرسو فراموشتان نشود!

در کافه های مختلف ، اسپرسو با ترکیب های مختلف سرو می شود.مثلا کافه ماچیاتو که ترکیب اسپرسو با کف شیر است یا کان پالا که ترکیب اسپرسو با خامه ی ترش است.

 

 

 

 

کاپوچینو

این قهوه آشناترین قهوه است که بدلیل ترکیب شدن با شیر تلخی رایج قهوه فرانسه و ترک را ندارد و اغلب افراد از خوردن آن لذت می برند.

در کاپوچینو به میزان مساوی قهوه و شیر با هم ترکیب میشوند. این روزها کاپوچینوهای طعم دار هم به بازار آمده اند.مثل کارامل،شکلات، وانیل و ...

 

اما نام کاپوچینو از کجا آمده است؟ کاپوچین نام فرقه ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهره ی رنگ پریده ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می گذارند.

ایتالیایی ها کف شیر و قهوه ی پاشیده شده روی آن را شبیه راهبان کاپوچینو می دانند ؛ به همین دلیل این نام را بر آن گذاشتند.

 

 

 

آمریکانو

قهوه ی آمریکانو ترکیب یک پیمانه قهوه ی اسپرسو با 250 گرم آب جوش است.این قهوه هم ابتکار آمریکایی است و هم در این کشوربسیار محبوب است ؛ به همین دلیل آن را به این نام میشناسیم.

 bye

arya

/ 8 نظر / 70 بازدید
یه فرزانگانی

سلام وای وبتون حرف نداره این مطلبت خیلی جالب بود مرسی

ارین

نه اصلا این طوری که میگی نیست

هادی

سلام خوشحالم از اینکه وارد وبتون اما توضیحات کامل نبود درمورد ماچیتو و کان پالا بیشتر توضیح بدید مرسی

ت

کیر کلفت میخوام

رهگذر

ممنون عالی بود

آرا

بعد کاپوچینو رو باید همش بزنیم و بخوریم ???,منظورم از لحاظ کف روشه.....[نیشخند]

nana

Babakhshid vali in axe americano nist in axe ghahveye mocast

کافه جنگل زنجان

سلام دوست عزیز اطلاعات و تصاویرتون کاملا نادرستن متاسفانه :D لته باید توی فنجون استاندارد سرو بشه. سرو در لیوان بلند بسیار احمقانه است. کافه لته به هیچ وجه چند طبقه نیست. اون کاپوچینوئه که چند طبقه است. امریکانو رنگش سیاهه. نه این 3 رنگ خامه دار که عکسش رو گذاشتین. ما ماچیاتو نداریم تو دنیای قهوه. اختراع شخصی شماست احتمالا. Machiatto هست. تو ایتالیایی ch، ک تلفظ میشه. ماکیاتّو. کان پالا هم نداریم اینم اختراع دومتون. کن پانا. فرانسوی هست. کن (با) پانا (خامه). که با خامه ترش نیست، با گل خامه یا خامه با وزن مولکولی پایینه. عکس اسپرسویی هم که گذاشتین، اسپرسو نیست و لته است. اسپرسو تو فنجون های کوچیک سرو میشه و کاملا دارک و سیاهه. اگه سوالی بود در خدمتیم. ضمنا خودم هم سمپادی هستم. سمپادی زنجانی :)